Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути
03 Березня, 2017 р., 14:49
З робочим візитом 2 березня на території Великокопанівської ОТГ побував спостерігач місії ОБСЄ на Херсонщині – Ендрю Річардсон.
03 Березня, 2017 р., 10:31
1 березня заступник начальника обласної служби ДСНС Катерина Гаврилова разом з головним фахівцем Олешківського ДСНС в Херсонській області Ганною Перервою відвідали нашу Великокопанівську ОТГ.
27 Лютого, 2017 р., 16:22
Національно-патріотичне виховання є пріоритетним  на сучасному етапі життя країни. Молоде покоління ознайомлюється з історією героїчної боротьби українського народу за державну незалежність протягом історичного шляху.  Важливу роль у даному напрямку роботи має організація гуртків козацько-лицарського виховання.
23 Лютого, 2017 р., 09:09
На території села Великі Копані проживають 27 внутрішньо переміщених осіб АР Крим, Донецької та Луганської області. Для них, у лютому 2017 році Угорського екуменічною службою допомоги надана гуманітарна допомога, в організації надання якої сприяв Олешківський центр соціальних служб для дітей та молоді.
22 Лютого, 2017 р., 13:44
Під такою назвою пройшов патріотичний  захід  в  Великокопанівській  сільській  бібліотеці  для  дітей, який розпочався Гімном України.
22 Лютого, 2017 р., 13:05
У кожної людини, не дивлячись на її вік, обо`язково має бути хобі. У кожного з нас є таке заняття, яким ми будемо із задоволенням займатися у вільний час. Хочу розповісти читачам «Копаняночки» про цікавий гурток рукоділля «Веселка».Офіційно він розпочав роботу з 2015 року за кошти Великокопанівської сільської ради та до цього часу активно процвітає. Та «серцем», або краще сказати «квіткою» цього гуртка є талановита й чарівна Поморцева Олександра Станіславівна , що є бухгалтером за освітою, але за покликом серця працює вчителем рукоділля на благо свого села, та за для розвитку дитячої особистості.
22 Лютого, 2017 р., 10:57
«Пам'ять оживає вогнем пекучих ран,  ніколи не забути нам тебе, Афганістан».
21 Лютого, 2017 р., 08:57
До урядової гарячої лінії звернулася заявниця з приводу неякісного надання послуги опалення в загальноосвітній школі I-III ступенів Великі Копані вул. Андреєва. Повідомляє, що на 1-му поверсі температура складає +16 +18 градусів, а на 3-му поверсі лише +7 +8 градусів. За інформацією голови сільської ради с. Великі Копані вугілля для опалення вистачає. Прохання вжити заходів для якісного надання послуги опалення в приміщенні загальноосвітньої школи I-III ступенів, а також обгородити територію школи на задньому дворі.
20 Лютого, 2017 р., 17:03
Згідно з чинним законодавством зарахування страхового стажу для застрахованих осіб в 2017 році залежить від сплати роботодавцями страхового внеску не менше ніж мінімальний, тобто 704 грн.
20 Лютого, 2017 р., 16:30
Вже стало традицією проведення свята Стрітення 15 лютого 2017 року в Комунальному  закладі  «Дошкільному  навчальному  закладі  ясла  -  садок  «Ягідка»» Великокопанівської  сільської  ради. Музичний керівник Задніпряна  Людмила  Миколаївна  підготувала цікавий сценарій  «Як  зима  з  весною  зустрічались».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь