Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Оголошення

14 Березня, 2019 р., 09:23
Звертаємося до жителів вулиць Лесі Українки (від Карла Маркса до повороту на Енгельса), пров. Бригадного та вул. Енгельса села Великі Копані з проханням!
04 Березня, 2019 р., 16:03
04 Березня, 2019 р., 15:47
Великокопанівська сільська рада повідомляє про проведення громадських слухань з метою обговорення про надання дозволу на розробку детального плану території щодо передачі у власність земельної  ділянки  для будівництва та обслуговування господарських  будівель та споруд в с. Великі Копані вул. Листопадна, б/н, Олешківського району, Херсонської області  громадянам Болдирєвій Тетяні Сергіївні площею – 0,25 га.
04 Березня, 2019 р., 15:21
Великокопанівська сільська рада повідомляє про проведення громадських слухань з метою обговорення про надання дозволу на розробку детального плану території щодо передачі у власність земельної  ділянки  для будівництва та обслуговування господарських  будівель та споруд в с. Великі Копані вул. П. Тичини, б/н, Олешківського району, Херсонської області  громадянам Крайнюковій Юлії Сергіївні площею – 0,25 га.
04 Березня, 2019 р., 15:19
Великокопанівська сільська рада повідомляє про проведення громадських слухань з метою обговорення про надання дозволу на розробку детального плану території щодо передачі у власність трьох земельних  ділянок  для будівництва та обслуговування господарських  будівель та споруд в с. Великі Копані вул. Лінійна, б/н, Олешківського району, Херсонської області  громадянам Картавцевій Олені Миколаївні площею – 0,10 га, Кіндрі Надії Володимирівні площею – 0,10 га та Юрченко Наталії Володимирівні площею – 0,10 га.
04 Березня, 2019 р., 15:18
Великокопанівська сільська рада повідомляє про проведення громадських слухань з метою обговорення про надання дозволу на розробку детального плану території щодо передачі у власність двох земельних  ділянок  для будівництва та обслуговування господарських  будівель та споруд в с. Великі Копані вул. Чкалова, б/н, Олешківського району, Херсонської області  громадянам Щепелеву Віктору Геннадійовичу площею – 0,25 га та Щепелевій Вірі Опанасівні площею – 0,1462 га.
28 Лютого, 2019 р., 15:41
Відділ освіти Великокопанівської сільської ради Олешківського району, херсонської області планує реконструкцію котельні з улаштуванням другого котельного залу Великокопанівської ЗОШ I-III ступенів за адресою: вул. Андреєва, 16, с. Великі Копані, Олешківський район Херсонської області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь