Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Оголошення

11 Грудня, 2018 р., 14:08
Великокопанівська сільська рада оголосила новорічний конкурс «Прикрасимо наші села разом!»   на кращий прикрашений двір, будівлю, приміщення, де живете чи працюєте: оздоблені вітрини, зелені насадження, будинки, двори – новорічними ялинками та іграшками, ілюмінаціями, гірляндами.
10 Грудня, 2018 р., 14:26
Великокопанівська сільська рада проводить новорічний конкурс «Новорічна казка по-великокопанівськи» на найкращий новорічний вуличний виріб. Участь у конкурі мають право брати жителі, гості та підприємці громади. До виробів можуть належати новорічні ялинки, прикраси, казкові та різдвяні персонажі. Ці конструкції повинні бути виготовлені з такого матеріалу, який буде стійким до несприятливих погодних умов, освічуватися та висотою не менше 1,3 м.
30 Листопада, 2018 р., 14:42
Шановні жителі сіл Великі Копані та Добросілля!
19 Листопада, 2018 р., 11:01
Завдяки співпраці комунального неприбуткового закладу "Центр первинної медико-санітарної допомоги"з громадською організацією " Ваш зір", у вівторок 20 листопада з 9.30 в приміщенні Великокопанівської лікарні буде проводити прийом лікар офтальмолог.  Прийом та консультація лікаря безкоштовні! Запрошуємо хворих на цукровий діабет або гіпертонічну хворобу, пройти огляд і консультацію спеціаліста, адже очі дуже часто вражаються при цих хворобах. Також запрошуємо всіх хто потребує корекції окулярів, має скарги на порушення зору. Всіх чекаємо!!
19 Листопада, 2018 р., 08:45
14 Листопада, 2018 р., 09:15
У селі Великі Копані відкривається філіал «Швидкої медичної допомоги». Великокопанівська сільська рада запрошує на роботу  фельдшерів з офіційним працевлаштуванням та графіком роботи одні сутки через троє.
12 Жовтня, 2018 р., 08:47
Відділ освіти Великокопанівської сільської ради запрошує на роботу вихователя дитячого садочка людину , яка вміє організовувати виховний процес в дитячій групі, проводити дитячі свята та виступи, розуміє психологію дитини дошкільного віку, вміє встановлювати контакт з дитиною, проявляє любов до дітей та володіє безмежним терпінням.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь