Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Оголошення

15 Лютого, 2019 р., 10:37
До 30-ї річниці закінчення збройної інтервенції до Афганістану у Великокопанівській громаді 19 лютого 2019 року о 10:00 год. відбудеться урочисте відкриття пам’ятного знаку загиблим воїнам-афганцям за адресою: с. Великі Копані, вул. Радянська, 12 (перед будівлею колишньої контори радгоспу).
13 Лютого, 2019 р., 14:38
18 лютого 2019 року з 9.00 до 15.00 годин  за телефоном (05542) 2-12-69  в Олешківському сервісному центрі Головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області відбудеться “гаряча” телефонна лінія з питань « Питання виплати органами Пенсійного фонду коштів для розрахунків за комунальні послуги безпосередньо одержувачам субсидій ».
11 Лютого, 2019 р., 11:02
До уваги батьків ,бабусь і дідусів школярів всієї Великокопанівської громади! Ваші діти залучаються до найкориснішого - читання. 14 лютого – свято закоханих, День святого Валентина. А з 2012 року – ще й Міжнародний день дарування книг.Тож подаруйте бібліотеці книгу і долучіться до міжнародної ініціативи, допоможіть світові стати мудрішим, духовнішим, щедрішим! Ідею створення свята – Міжнародного дня дарування книг – підказав маленький син засновниці відомого сайту дитячої книги Delightful Children’s Books у США Еммі Бродмур, запитавши її, чому немає особливого дня, коли люди дарують один одному книги? А дійсно, чому б разом з валентинкою не подарувати книгу? Адже це дивовижний спосіб поділитися любов’ю та прийняти участь в добрій справі!Мета Міжнародного дня дарування книг – надихнути людей по всьому світу подарувати 14 лютого книгу – бібліотеці, другу, членам родини. Вважається, що у цей день мають об'єднатися і ті, хто дарує книги, і ті, хто прищеплює любов до читання.
05 Лютого, 2019 р., 14:16
Великокопанівська сільська рада повідомляє про проведення громадських слухань з метою обговорення про надання дозволу на розробку детального плану території щодо передачі у власність двох земельних  ділянок  для будівництва та обслуговування господарських  будівель та споруд в с. Великі Копані вул. Українська, б/н, Олешківського району, Херсонської області  громадянам Івановій Вікторії Олександрівні площею – 0,25 га та Іванову Дмитру Васильовичу площею – 0,14 га.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь