Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути
16 Серпня, 2017 р., 11:21
Інформаційний лист про проведення професійно-технічного навчання «Пожежний-рятувальник» та спеціальної підготовки на базі навчального пункту аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Херсонській області Навчальний пункт АРЗ СП інформує про початок з 4 вересня 2017 року навчання на договірній основі: 1. За програмою 5161 «Пожежний-рятувальник». Термін навчання складає 4 місяці включаючи місячний термін виробничої практики. На період теоретичного навчання навчальний заклад надає гуртожиток для проживання на договірній основі. За результатами іспиту навчальний заклад видає свідоцтво про отримання робітничої професії державного зразка. Вимоги до освітнього рівня осіб, які навчатимуться: -повна загальна середня освіта. Без вимог до стажу роботи. Сфера професійного використання випускника: Діяльність, пов'язана з: запобіганням пожежам, гасінням пожеж, рятуванням людей та тварин, а також наданням допомоги під час стихійного лиха, повеней, дорожніх катастроф тощо. Специфічні вимоги: Вік: по закінченню навчання - не менше 18 років. Стать: чоловіча, жіноча. Медичні обмеження. Придатність за станом здоров’я до роботи з використанням засобів захисту органів дихання та спеціального спорядження. За 15 днів до початку навчання до навчального закладу необхідно подати заяву на вступ та копії документів з усіх сторін (атестат з додатком про повну загальну середню освіту та документи про останнє навчання з додатком будь-якого навчального закладу, всі сторінки паспорту де є будь-які відмітки, ідентифікаційний код). 2. Спеціальну підготовку працівників місцевої пожежної охорони та членів добровільної пожежної охорони на договірній основі, за запитом органів місцевого самоврядування та суб'єктів господарювання. Термін підготовки складає 139 годин (близько 1 місяця). Наповнення однієї навчальної групи від 15 до 30 осіб. Після закінчення курсу спеціальної підготовки працівників місцевої пожежної охорони та членів добровільної пожежної охорони проводиться залік. Після здачі заліку видаються посвідчення про проходження спеціальної підготовки. На період проходження навчання аварійно-рятувальний загін спеціального призначення надає гуртожиток для проживання на договірній основі. Інформуємо, що навчальний пункт аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Херсонській області має дозвіл на ліцензійну освітню діяльність за такими робітничими професіями: пожежний-рятувальник, рятувальник, матрос-рятувальник, радіотелефоніст та машиніст насосних установок пожежно-рятувального транспортного засобу, а також пройшов атестацію у відповідності до Закону України «Про освіту». Місце проведення навчання та адреса навчального закладу: навчальний пункт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Херсонській області (73034, м. Херсон, вул. Блюхера (Вишнева), 12). Контактні дані навчального пункту: - тел./факс: (0552) 33-48-13, ел. пошта: np.arzsp.ks@mns.gov.ua.
16 Серпня, 2017 р., 10:11
                          Перші кроки  до дитсадка
15 Серпня, 2017 р., 16:44
1 січня 2016 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2016 році» від 24.12.2015 р. № 909-VIII, яким запроваджено нові ставки акцизного податку на переважну більшість підакцизних товарів (пиво, алкогольні напої, тютюнові вироби, тютюн та промислові замінники тютюну) – 5% до місцевих бюджетів.
15 Серпня, 2017 р., 16:40
                                        Зникла людина!!! Шановні мешканці с. Великі Копані та гості!!! Розшукується чоловік - Матеуца Валерій Петрович 05.05.1961 р.н. Проживає за адресою м. Зеленодольськ, Апостолівського р-ну, Дніпропетровської обл. Валерій Петрович приїхав до с. Великі Копані 4.08.2017 р., як адміністратор цирку "Ліліпутів", що відбувся 9.08.2017 року в Будинку культури на території села. Завданням чоловіка було домовитися про його проведення. Та з 4.08.2017 р. зв'язок з ним зник. 7.08.2017 р., як виявилося, зниклий звертався до опорного пункту із заявою, що його обікрали - телефон,гроші, документи. На зв'язок не виходив. Прохання! Якщо Ви побачите цього чоловіка, звертайтеся до опорного пункту, сільської ради с. Великі Копані та за тел. +380978871837 - донька Наталья Валеріївна. Рідні чекають на Вашу допомогу!
15 Серпня, 2017 р., 13:06
                          1 серпня 2017 року було завершено перше коло відкритого Чемпіонату Олешківського району з футболу, в якому прийняли участь й дві команди Великокопанівської ОТГ. 16 команд-учасниць зіграли по 15 матчів. Серед яких, перше місце посіла команда з Брилівки - "Меліоратор", друге - "Динамо" (м. Олешки), а третє місце закріпили за собою ФК "Солонці". Пропустила найбільшу кількість голів команда "Ягуари" з Підстепного. Наша ФК "Ніка" в турнірній таблиці посіла 11 місце, "Інтер" - 13. Маємо надію, що в другому колі Чемпіонату Олешківського району, команди Великокопанівської ОТГ займуть вищі місця в турнірній таблиці. Шановні вболівальники Великокопанівської громади! Підтримайте ФК "Ніка" та "Інтер" на матчах!
15 Серпня, 2017 р., 11:28
Африканська чума повертається?
14 Серпня, 2017 р., 16:16
До уваги батьків дітей ясла-садка "Ягідка" с. Великі Копані.   Дитячий садок приймає дітей 15 серпня 2017 року з 7:30. На території садочка з 7:30 год ранку дітей буде оглядяти головний лікар та надавати довідку для відвідування дитячого садочка. Не приймаються діти середньої групи (новонабрані), в зв'язку з ремонтом приміщення.   Відділ освіти
14 Серпня, 2017 р., 14:56
Фінальні змагання з футболу за кубок «Золотий колос України» З 10 по 16 липня в м. Скадовську Херсонської області відбулися Всеукраїнські фінальні змагання з футболу за кубок «Золотий колос України» серед юнаків 2004 року народження. Всеукраїнські фінальні змагання ВФСТ «Колос» АПК України з футболу за Кубок «Золотий колос України» проводилися з метою подальшого розвитку дитячо-юнацького футболу серед сільського населення, пошуку і відбору талановитих юних футболістів, поліпшення якості та підвищення ефективності роботи ДЮСШ, СДЮСШОП, ДЮФК, ДЮКФП, які культивують футбол, сільських та селищних, міських (крім міст, обласних центрів) фізкультурно-спортивних і футбольних клубів ВФСТ «Колос» АПК України, підведення підсумків навчально-тренувальної, спортивно-масової роботи з розвитку футболу у ДЮСШ, СДЮСШОП, ДЮФК, ДЮКФП, сільських, селищних, міських (крім міст, обласних центрів) фізкультурно-спортивних і футбольних клубах, обласних організаціях ВФСТ «Колос» АПК України. Команда «Ніка», як переможець Кубка ОТГ Херсонщини, стала представником Великокопанівської громади на цих змаганнях. У фінальній її частині взяли участь команди з усіх регіонів України. Все було на фінальному змаганні з футболу: і сльози радості, і сльози печалі, адже наша команда в останньому матчі за вихід в основний фінал на останніх секундах гри пропустила в сітку власних воріт м’яч від минулорічного чемпіона – команди з м. Миколаєва. У зв’язку з цим за додатковими показниками доленосний гол не дозволив нам пройти далі. Хоч прикрощі і не дали можливості змагатися за призове місце, хочеться відзначити наступні позитивні моменти: 1) Діти набралися досвіду, що знадобиться їм для участі в подальших великих змаганнях; 2) Знайшли нових друзів з інших регіонів України; 3) Відчули всю відповідальність та патріотичність, представляючи Великокопанівську ОТГ. Висловлюємо від всіх спортсменів подяку депутатському корпусу, виконавчому комітету Великокопанівської сільської ради за те, що виділили кошти в сумі 21 000 грн, забезпечивши проживання та харчування команди. Діти отримали незабутні враження не тільки від змагань, а й від відпочинку на морі. До складу команди увійшли: Шушко С.В. – представник команди, Макарчук Данило – капітан команди, Самойлов Андрій, Нікітін Леонід, Острянський Максим, Чернецький Микола, Сливка Марк, Курільчук Максим, Магомєдов Расим, Величко Данило, Пустовой Віктор та Літвінов Данило. Тренер команди Довгаль В.П.
14 Серпня, 2017 р., 14:16
До Великокопанівської сільської ради знову звернувся відділ агропромислового розвитку районної державної адміністрації про можливість надання волонтерської допомоги овоче-баштанною продукцією збройним силам, розташованим на Олешківському полігоні.
14 Серпня, 2017 р., 13:49
08.08.2017 в приміщені  Великокопанівської сільської ради відбулося засідання земельної комісії, на якій було розглянуто скаргу Буганова М.І. на свого сусіда-племінника Буганова І.І. Зміст скарги полягав у тому, що Буганов І.І. не дотримується правил добросусідства, а саме витоптує город Буганова М.І., відпускає свою собаку, яка бігає по посадженому городу та ображає самого Миколу Івановича та його дружину. 11.05.2017 року комісія вже виїжджала на місце спору, встановила чіткі межі між їхніми ділянками і тоді сторони пообіцяли загородитися.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь