Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути
14 Серпня, 2017 р., 13:23
 Соціальною службою Великокопанівської сільської ради проводиться акція "Поділися з тим, хто цього потребує".     Просимо всіх небайдужих людей приносити до сільських рад с-ща Абрикосівки та с. Великі Копані речі, які Вам не потрібні вдома. Запрошуємо всіх громадян, котрі потребують допомоги, кожного четверга з 10 год. ранку на площу біля Будинку культури, приймати участь в акції.                          Соціальна служба Великокопанівської сільської ради
11 Серпня, 2017 р., 08:58
ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ТА ГОСТІ НАШОГО СЕЛА! У липні місяці ми проводили моніторинг 5 аптек (Таблиця «Вартість ліків в мережевих об’єднаннях аптек у с. Великі Копані» наведена нижче) нашого села і хочемо почути вашу думку. Повідомте нам, чи змінилися ціни на ліки в аптеках? Яку аптеку Ви обрали для своєї сім'ї? Чи була корисною інформація, яку ми підготували? Для нас дуже важливо знати, що матеріал, котрий готується для Вас, приносить користь. Ми чекаємо на Ваші відгуки та думки! Пишіть на нашій сторінці у фейсбуці, за електронною адресою finvid_kopani@ukr.net  або телефонуйте за номером (055- 42) 48-0-96.
09 Серпня, 2017 р., 13:37
Шановні мисливці Великокопанівської громади! Зверніть увагу на те, що збільшено штрафи за браконьєрство. Міністерство екології та природних ресурсів України разом із Міністерством агрополітики України видали спільний указ про введення нових штрафів за браконьєрство.  У середньому штрафи збільшаться у 4 рази на всі види тварин. Це пояснюється тим, що браконьєр повинен заплатити не тільки штраф, а й компенсувати збитки, завдані користувачеві мисливських угідь, для відтворення вбитих тварин. Наприклад, браконьєр сплатить за незаконне знищення лося -  80 тис.грн (було 20 тис. грн), оленя європейського - 60 тис. грн (було 15 тис. грн), лані - 40 тис. грн (було 10 тис. грн), косулі чи муфлона - 32 тис. грн (було 8 тис. грн),  бобра - 10 тис. грн (було 2600 грн), зайця-русака - 8 тис. грн (було 500 грн); сурка, куницю - 6 тис. грн (було 1500 грн), лебедя - 4 тис. грн (было 1 тис. грн), пеганку, гусей, кекликів, куропаток сірих, фазанів - 2 тис. грн (було 500 грн). Збережіть природу України для наших дітей!
08 Серпня, 2017 р., 16:12
Шановні сільгоспвиробники
08 Серпня, 2017 р., 15:58
Не встиг закінчитися вокальний фестиваль "Чорноморські ігри", як м. Скадовськ збирає інших талановитих дітей.  З 20 по 23 серпня 2017 року на базі санаторію «Скадовськ» в місті-курорті Скадовськ Херсонської області, за підтримки Міністерства культури України та Національної Спілки кобзарів України, буде проходити ХІ дитячий фестиваль бандуристів «Таврійські зустрічі». До програми фестивалю увійдуть виступи дитячих ансамблів бандуристів з усіх куточків України на концертних майданчиках м. Скадовська (набережна Чорного моря) та Гала-концерт у м. Херсоні, майстер-класи, «круглі столи», творчі зустрічі та сольні концертні виступи провідних майстрів бандурного мистецтва України.
08 Серпня, 2017 р., 12:05
Шановні жителі громади! Нагадуємо, що до закінчення терміну оплати земельного податку з фізичних та юридичних осіб залишилося 7 днів.   З 16 липня 2017 року, в разі несплати в установлений термін, контролюючим органом буде вжито заходів з погашення податкового боргу  у порядку, встановленому законодавством. За кожен прострочений день буде нараховано пеню  та штраф.
07 Серпня, 2017 р., 14:12
Йде зниження цін... Як повідомляє джерело "Херсон Daily" (https://khersondaily.com/news/tsini-na-produkti-postupovo-znizjatsja), у серпні ціни на продукти, в тому числі і на свинину, яка помітно подорожчала останнім часом, будуть знижуватися.
04 Серпня, 2017 р., 14:32
   На цьому тижні  працівниками земельного відділу по санстану було виписано 33 попередження про забезпечення санітарного стану біля присадибної ділянки. Перевірка показала, що після попередження громадян працівниками земельного відділу в установлений термін порядок біля присадибних ділянок було наведено.
04 Серпня, 2017 р., 14:02
Відділ з питань сім'ї, молоді, охрони дитинства та соціальної роботи Великокопанівської сільської ради висловлює подяку родині Ляшків Павла та Юлії за надану гуманітарну допомогу (одяг, взуття та іграшки) для малозабезпечених родин. Сьогодні до Великокопанівської сільської ради завітав Ляшко Павло, принісши купу дитячого одягу, взуття та іграшок, як гуманітарну допомогу. Приємно, що в с. Великі Копані є добрі та небайдужі люди до життя інших. Зичимо родині Ляшків здоров'я, щастя, достатку та сімейного благополуччя!  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь