Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути
04 Серпня, 2017 р., 11:25
Сьогодні, 4 серпня, в Україні відзначається День Національної поліції. 
04 Серпня, 2017 р., 09:39
XV Ювілейний Всеукраїнський благодійний дитячий фестиваль "Чорноморські Ігри" Сьогодні 4 серпня розпочинаються "Чорноморські ігри" у м. Скадовськ, тобото є можливість насолодитися морем та чудовим святом! Вокальний конкурс фестивалю складається з кількох етапів:
04 Серпня, 2017 р., 08:45
Шановні мешканці громади! Голопристанська міська рада запрошує відвідати 12 серпня о 9:00 на набережній щорічний унікальний Всеукраїнський фестиваль "Український кавун - солодке диво". До програми увійдуть: виставка-ярмарок, дегустація, продаж у великому асортименті баштанних культур та іншої сільськогосподарської продукції, концертно-розважальна програма, ігри, конкурси, майстер-класи з карвінгу та інших видів декоративно-прикладного мистецтва та безліч незабутніх вражень від знайомства з культурою краю та його колоритом.
03 Серпня, 2017 р., 10:57
Розробка плану роботи над проектом
03 Серпня, 2017 р., 08:06
 
02 Серпня, 2017 р., 15:16
У с. Кізомис Білозерського р-ну, Херсонської обл. з 27 по 29  липня 2017 року відбувся триденний тренінг «Активні громадяни», в якому прийняла участь і наша громада.
02 Серпня, 2017 р., 14:22
З Днем Високомобільних Десантних Військ Збройних Сил України Щороку, 2 серпня, в Україні відзначається день Високомобільних Десантних Військ Збройних Сил України (раніше вони називалися Аеромобільні війська), а якщо простіше – День ВДВ. Це свято відзначають всі, хто служив в елітних військах нашої країни. В Україні їх налічується всього п'ять бригад. В День ВДВ ЗС України хотілося б розповісти про українських військових. Офіційна назва ВДВ для наших десантників з'явилася тільки в 2012 році після реформи. Хоча неофіційна назва та позначення ВДВ залишилося ще з часів СРСР.
02 Серпня, 2017 р., 11:48
На курортах Херсонщини відпочивальникам здавали неіснуючі номери
31 Липня, 2017 р., 16:30
Державна послуга iGov  Чудова новина для всіх нас! Від тепер більше не доведеться стояти в довжилезних чергах. Така революційна онлайн-послуга дозволяє скористатися електронною чергою, заздалегідь підготувати документи та здійснити необхідні оплати, тим самим уникнути гаяння часу і сил, позбутися штовханини й тісняви під кабінетами, щоб отримати закордонний паспорт. Завдяки системі електронних державних послуг iGov через Інтернет можна отримати популярні послуги від міграційних служб, серед яких: - оформлення паспорта громадянина для виїзду за кордон (https://igov.org.ua/service/176/general); - отримання паспорта громадянина для виїзду за кордон для дитини (https://igov.org.ua/service/177/general); - оформлення та видача паспорта громадянина України (ID-картки) по досягненні 14-річного віку (https://igov.org.ua/service/28/general); - видача ID-картки замість вклеювання до паспорта громадянина фотокартки при досягненні 25-ти і 45-річного віку (https://igov.org.ua/service/25/general); - отримання паспорта громадянина України (ID-картки) замість утраченого або викраденого (https://igov.org.ua/service/1431/general); - обмін паспорта громадянина (ID-картки) у разі непридатності для користування (https://igov.org.ua/service/175/general); - обмін паспорта громадянина (ID-картки) в разі зміни (переміни) прізвища, імені або по батькові (https://igov.org.ua/service/173/general). Для одержання послуги достатньо перейти за відповідним посиланням, серед запропонованих регіонів обрати Херсонську область, авторизуватися та виконати чіткі й прості інструкції, що містяться у віконці «Як працює». Так, для оформлення закордонного паспорту потрібно обрати підрозділ Державної міграційної служби, заповнити коротку форму з вашими контактними даними, вказати дату та час, коли зможете прийти для подання заяви. Після отримання електронного листа з інформацією про документи, які необхідно принести з собою, розмір збору та реквізити для сплати, зразок заяви, вам необхідно прийти до підрозділу міграційної служби в обраний час із визначеними документами та сплаченими квитанціями. За результатами опрацювання заявки потрібно ще раз відвідати підрозділ міграційної служби, щоб забрати новий паспорт, стан готовності якого зручно перевірити за відповідним посиланням, розміщеним на порталі iGov.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь