Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути
30 Червня, 2017 р., 13:21
Земельний податок.
27 Червня, 2017 р., 13:13
28 червня в Україні відзначається державне свято - День Конституції України.
26 Червня, 2017 р., 16:56
11 червня 2017 року було розпочато роботи по створенню майданчика для дітей. Де залучилися всі бажаючі та охочі допомогти. Затрачаючи свій особистий час люди з радістю йшли на допомогу. Протягом трьох тижнів проводилися зустрічі на території для створення майданчика. Де було спочатку огороджено шинами межі, а потім почалися роботи по встановленню тренажерів та качель.
23 Червня, 2017 р., 15:19
Великокопанівською сільською радою було здійснено рейд перевірки стану використання сільськогосподарських земель в адміністративних межах Великокопанівської сільської ради (с.В.Копані, с. Абрикосівка, с. Добросілля).
23 Червня, 2017 р., 15:18
До сільської ради надійшли документи, щодо визнання банкрутом ТОВ «Торгово-промислова спілка» - це колишні власники цілісного майнового комплексу винзаводу з обладнанням у с.Великі Копані. Новим власником цього майна стало ТОВ «ДІОНІС-ЮГ».
23 Червня, 2017 р., 08:50
День молоді це одне з найдинамічніших свят - ну, а як же інакше - адже їм, молодим - скрізь дорога! Відкритий весь світ як на долоні, і будь-яка справа по плечу! Все таке яскраве і сама любов править балом! Вітаємо з Днем молоді вас всіх! Бажаємо залишатися молодими протягом усього свого шляху, адже молодість не залежить від віку - вона живе в душі, тієї, що не перестає літати і будувати плани і виконувати задумане, всупереч усім труднощам! Будьте щасливі!
23 Червня, 2017 р., 08:26
 Держслужбовців вітаємо щиро, Зичимо щастя, добра Вам і миру, Зичимо долі прихильної дуже, Зичимо друзів Вам не байдужих, Зарплати, кар’єри швидкого росту, Щоб все в житті було легко і просто, Вдачу у всьому завжди щоб мали, А горя і бід щоб ніколи не знали.
22 Червня, 2017 р., 15:58
23 червня у Будинку культури відбудеться відкриття персональної виставки робіт місцевого художника Поморцева Євгена Юрійовича. Працівники Будинку культури та автор картин запрошують всіх бажаючих переглянути ці написані у різні роки роботи майстра пензля та олівця і, можливо, побачити світ очима художника. Виставка працюватиме щоденно до кінця червня.
22 Червня, 2017 р., 14:32
      В житті кожної людини непомітно настає старість, а це і слабке здоров»я, і соціальна незахищеність, і соціальна ізольованість від своїх рідних, і неможливість приносити матеріальні та духовні блага суспільству, але у них є мудрість життя та знання. Для обслуговування людей похилого віку  при Великокопанівській сільській раді створено два робочих місця, зараховано двох робітників ,які на даний час обслуговують по  шість громадян.
22 Червня, 2017 р., 08:33
На Херсонщині стартує проект Міжнародної організації праці з подолання незадекларованої праці у неформальному секторі!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь